Movares ontmoet

Ontmoet ons op een van onderstaande events.

Wij gaan graag met je in gesprek!


9 maart
2020

Richtlijnen Ontwerp Kunstwerken (ROK)

Rijkswaterstaat komt met een update van de ROK, de Richtlijnen Ontwerp Kunstwerken. Wat verandert er en waar moet u rekening mee houden? Hiervoor organiseren Rijkswaterstaat, ABT en Movares een sessie waarin we een sneak preview van de nieuwe ROK presenteren en daarnaast feedback ophalen over de nieuwe ROK. Ook willen we met je van gedachten wisselen over een mogelijke ontwikkeling op de lange termijn ‘Hoe om te gaan met niet-lineair rekenen'.


Er is een beperkt aantal plaatsen per organisatie beschikbaar. Doelgroep voor deze sessie zijn constructeurs die ervaring of affiniteit hebben met niet-lineair rekenen aan kunstwerken.


13-14 maart
2020

IABSE Young Engineers Colloquium 2020

De Belgische en Nederlandse IABSE-groepen (International Association for Bridge and Structural Engineering) organiseren het Young Engineers Colloquium 2020. YEC2020 biedt jonge ingenieurs de mogelijkheid een presentatie te houden voor collega-ingenieurs uit de bouw en de technische sector. Deelnemers krijgen een overzicht van actuele onderzoeksthema’s en uitdagende engineering- en bouwprojecten. YEC2020 is het platform om ervaringen uit te wisselen!


Iedereen met interesse voor de bouwwereld is welkom; alle presentatoren zijn jonge ingenieurs onder de 35 jaar. Movares is nauw betrokken bij IABSE. Bert Hesselink, consultant bij Movares is voorzitter van de Stichting IABSE Nederland.


16 mei
2020

Movares WielerClassic 2020

De twaalfde editie Movares WielerClassic, hét jaarlijkse wielerevenement voor relaties en Movaren, komt er aan. Wielrenners, recreatieve fietsers, jong en oud. Tijdens dit evenement rijden deelnemers in groepen een ronde van 80, 120 of 155 km en is er na afloop een buffet. Deze zomer komt de Vuelta naar Nederland en heeft de WielerClassic een Spaans tintje. De start van de eerste etappe is in Utrecht en Movares is partner van de gemeente Utrecht. Movares verzorgt voor de gemeente het mobiliteitsplan en crowd-simulaties.


Om deze speciale editie te benadrukken is er dit jaar een Limited Edition shirt (op = op). Schrijf je in vóór 23 februari indien je graag het Movares La Vuelta wielershirt wilt hebben. Stap samen met Movaren en relaties op de fiets en geniet.


Delen mag