Movares ontmoet

Movares is op onderstaande events aanwezig.
Ga daar het gesprek met ons aan!


3 oktober
2018

Tata Steel, IJmuiden
Nationale Staalbouwdag

De Nationale Staalbouwdag is hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de bouwprofessionals die het voor het zeggen hebben bij ingenieurs- en architectenbureaus, staalconstructiebedrijven, bouwondernemingen, professionele opdrachtgevers, producenten en toeleveranciers, overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Ook dit jaar verwelkomt de Nationale Staalbouwdag zo’n 1.600 bezoekers uit de nationale (staal)bouw.


4 oktober
2018

Rotterdam
Innovation Expo 2018

Tijdens de Innovation Expo 2018 wordt de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgevormd tot één groot Living Lab. Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de IE2018. Hier ontdekt u meer over de meest actuele en spraakmakende ontwikkelingen die Nederland te bieden heeft. Movares is te vinden in de stand van ProRail en de Hyperloop.


4 oktober
2018

Jaarbeurs, Utrecht
High Tech Waterbouw

Tijdens de Waterbouwdag 2018 is er volop aandacht voor technologische ontwikkelingen in de sector: ICT en Big Data, innovaties in meten en monitoren, 3D- en 4D-informatie en slimme uitvoerings- en dijkverbeteringstechnieken. Ook bekijken we hoe deze ontwikkelingen bijdragen aan de verduurzaming van de Waterbouw. Daarom is dit jaar als thema ‘High Tech Waterbouw’ gekozen. We praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van water en klimaat, waterveiligheid en constructieve waterbouw. U vindt ons op stand 28 met een model van de eerste 3d-geprinte vispassage ter wereld.


8 oktober
2018

Tivoli, Utrecht
Op weg naar groene stroom

Tivoli Vredenburg en Movares organiseren een kennis- en debatsessie over CO2-neutrale elektriciteitsvoorziening. Is het haalbaar compleet over te stappen op zonne- en windenergie? Of kunnen we (nog) niet zonder kolen en gascentrales? Welke nieuwe maatregelen zijn te verwachten als het Klimaatakkoord vanaf januari 2019 in werking treedt? En hoe vertaal je beleid naar praktijk? Carla Vosmaer, projectmanager bij Movares, deelt haar ervaringen op het gebied van C02-reductie en energieopwekkers in infracontracten. Kaarten kosten € 7,504 december
2018

Movares, Utrecht
Emplacement van de toekomst

Niet alleen het spoor is vol. Ook op emplacementen is capaciteitsgebrek. Tijdens de Railforum bijeenkomst bij Movares wisselen we de ontwikkelingen uit en verkennen toekomstige scenario’s voor emplacementen. We kijken 25 jaar vooruit en vertalen dat terug naar mogelijke oplossingen voor de korte termijn. Meedenken over het ‘emplacement van de toekomst?Delen