‘Het is tijd om principieel te kiezen of je het milieu wilt redden of niet. Als Movares hebben we duurzaamheid hoog op de agenda. Ook wij moeten principiële keuzes maken waar het gaat om de energietransitie, klimaatadaptatie en circulair bouwen. Steeds weer zoeken naar fundamentele oplossingen. Wij voelen ons aangesproken om hier echt mee aan de slag te gaan en dit ook te laten zien in onze projecten.’

Abonneren op Movares Magazine


Pak jij het podium?

In Movares Magazine en op Movares Blog vertellen mensen uit ons netwerk hun verhaal. Wat houdt hen bezig? Wat vinden ze belangrijk om te delen? En, hoe kunnen we samen complexe vraagstukken oppakken?


Wil je gebruik maken van deze podia? Laat het dan aan jouw contactpersoon bij Movares weten of neem contact op met de afdeling Communicatie via: info@movares.nl o.v.v. pak het podium.


Over Movares en Movares Magazine

Movares Magazine is het relatiemagazine van advies- en ingenieursbureau Movares.


Coördinatie: Marieke Boer, Ynske Veenstra

Tekst: Nathalie Ekelmans
Fotografie: Remco Gerritse, Peter Bontan, Fleur Wiersma

Vormgeving: Peter Bontan


Met dank aan:

Alle mensen die in Movares Magazine aan het woord komen!

Disclaimer: 

1. Delen en overname van inhoud uit Movares Magazine is toegestaan met bronvermelding.
2. Movares Magazine is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar Movares aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
3. Movares is niet verantwoordelijk voor content op de aan Movares Magazine gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Je vindt hier de volledige disclaimer.