'Ik zie zeker kansen in deze bijzondere tijd om met elkaar aan mooie projecten te werken op een manier die goed is voor ons als mens en voor de wereld om ons heen' Sander Eijgenraam, directievoorzitter Movares

Abonneren op Movares Magazine


Pak jij het podium?

In Movares Magazine vertellen mensen uit ons netwerk hun verhaal. Wat houdt hen bezig? Wat vinden ze belangrijk om te delen? En, hoe kunnen we samen complexe vraagstukken oppakken?

Wil je gebruik maken van deze podia? Laat het dan aan jouw contactpersoon bij Movares weten of neem contact op met de afdeling Communicatie via: info@movares.nl o.v.v. pak het podium.


Over Movares Magazine

Movares Magazine is het relatiemagazine van advies- en ingenieursbureau Movares.

Coördinatie: Mireille Ros, Ynske Veenstra

Tekst: Nathalie Ekelmans Fotografie: Danny Cornelissen - Portpictures.nl, Peter Bontan, Lars van den brink, Rindert van den Toren

Vormgeving: Peter Bontan

Met dank aan:

Alle mensen die in Movares Magazine aan het woord komen.

Disclaimer: 

1. Delen en overname van inhoud uit Movares Magazine is toegestaan met bronvermelding.
2. Movares Magazine is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar Movares aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
3. Movares is niet verantwoordelijk voor content op de aan Movares Magazine gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Je vindt hier de volledige disclaimer.