Movares ontmoet

Ontmoet ons op een van onderstaande events.

Wij gaan graag met je in gesprek!


10 mei
2019

HBO Stagedag
Movares, Utrecht

Jaarlijks verwelkomen wij zo'n 70 studenten met verschillende studieachtergronden. Zij lopen een stage of doen een afstudeeronderzoek bij Movares. Wil je meer informatie over de beschikbare stageplaatsen en afstudeeropdrachten? Bekijk dan onze vacatures of kom naar de HBO Stagedag op 10 mei. Wij kijken graag samen met jou of wij een passende stage kunnen formuleren die aansluit bij onze mogelijkheden én jouw ambities.18 mei
2019

11e Movares WielerClassic
Movares, Utrecht

Trouwe rijders in het peloton verheugen zich er op: de jaarlijkse Movares WielerClassic. Dit jaar alweer voor de 11e keer. Het evenement staat open voor relaties en medewerkers. Inmiddels zijn er al 120 aanmeldingen. De afstanden variëren van 80, 120 en 150 km. Start en finish op het Movares-hoofdkantoor in Utrecht. En daarna kletsen we gezellig na bij een biertje en een lekkere bbq.

Dit jaar fietsen we sponsorgeld bij elkaar voor ‘ons’ schooltje in Kenia. Ook meedoen? Aanmelden kan nog steeds.27 juni
2019

Landelijke Omgevingsmanagementdag
Congrescentrum 1931, Den Bosch

De Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) is dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers. Dit jaar vindt alweer de negende editie plaats. Jaarlijks bezoeken meer dan 400 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen de LOMD. Ervaren en minder ervaren omgevingsmanagers, omgevingsmanagers die bij aannemer werken of bij gemeenten, provincie of Rijkswaterstaat. Het is een dag vóór en dóór omgevingsmanagers. Net als voorgaande jaren is ook Movares op deze beurs aanwezig.
Delen mag